Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Seyhan “Kimsesizlerin Kimi”

Seyhan “Kimsesizlerin Kimi”

Yurttaşın talebine anında yanıt

Seyhan, Kimsesiz engelli vatandasa sahip çikti

Tüm Adana’yi etkisine alan kuvvetli yagis sonucu su baskini ve olumsuzluk yasayan Seyhanli’nin yardimina kosmak için teyakkuzda olan ve 24 saat esasiyla görev yapan Seyhan Belediyesi ekipleri gece geç saatlerde, evsiz ve engelli vatandasin imdadina yetisti.

EVSIZ ENGELLI BIREY TALEP ETTI, SEYHAN EKIPLERI YETISTI

Gece geç saatlerde kuvvetli yagis ve soguk nedeniyle zor durumda kalan 49 yasindaki engelli ve evsiz vatandas I. K., Seyhan Belediyesini arayarak yardim istedi. Bunun üzerine gece görevli ekip hemen vatandasin bulundugu tren Istasyona geldi. I. K., Belediye araciyla magdur olan tüm vatandasa açik olan taziye evlerinden Ova Taziye evine götürüldü. Sicak yemek ikram edilen I.K.’ya saglikla ilgili sorunu olup olmadigi sorulup, gözlemlendikten sonra dinlenmesi için yatak temin edildi. I.K. sicak ortamda yagisin etkilerinden uzak Seyhanli adina sahiplenildi.

SEYHAN, TÜM EKIPLERIYLE KUVVETLI YAGIS SÜRESINCE TEYAKKUZDA KALACAK

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’in talimatlari dogrultusunda Meteoroloji ve AFAD’in “kuvvetli yagis riski sonucu su baskini” uyarisi sürdükçe, Isletme, Fen Isleri, Temizlik, Park Bahçeler ve Sosyal Isler müdürlüklerinden olusturulan ekipler teyakkuzda kalmaya devam edecek. Magdur halk, 444 0 191 ve 0800 521 10 21 (Ücretsiz) telefonlarindan taleplerini iletebilecek.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli